Athletica th-valmennus
 


Ilmoittautumisjärjestelmä, TH-valmennus & Athletica

Optimoi voimantuotto -koulutusseminaari Helsingissä 5. ja 6.9.2015:


Alennusaikaa (hinta 199 € + alv) on 8.8. asti!

Sama seminaari järjestetään kahtena päivänä peräkkäin identtisellä sisällöllä. Voit ilmoittautuessasi valita kumpaan päivään haluat ilmoittautua. Seminaarit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seminaarin hinta 8.8.2015 mennessä ilmoittautuneilla on 199 euroa+ALV24%/hlö (verollinen hinta 246,76 euroa/hlö). Jos paikkoja on jäljellä, 30.6.2015 jälkeen jälki-ilmoittautumishinta on 229 euroa+ALV/hlö(verollinen hinta 283,96 euroa/hlö). Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, mutta paikan voi itse vapaasti myydä tai luovuttaa eteenpäin. Saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Viesti sisältää myös maksutiedot viitteineen ja tilinumeroineen. Siitä löytyy esimerkiksi ALV-erittely ja sen voi printata tositteeksi, jos sellaista tarvitsee.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkat ohjeet seminaaripaikan ja luentotilojen sijainnista, kulkuyhteyksistä ym. viimeistään viikkoa ennen koulutusseminaaria. Seminaari pidetään Helsingin Vallilassa Optimal Performancen tiloissa. Voit ilmoittautua koulutukseen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Täytäthän ilmoittautuessasi kaikki kentät huolellisesti.
Ilmoittautumislomake:
Valitse pudotusvalikosta kurssi, johon haluat ilmoittautua:


Ennen kuin ilmoittaudut mukaan, luethan toimitusehdot: ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta, mutta paikan voi itse vapaasti myydä tai luovuttaa eteenpäin.
Kyllä, ymmärrän ja hyväksyn toimitusehdot


Siirry tarkastamaan ilmoittamat tietosi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Tarkistuksen jälkeen voit ilmoittautua kurssille.


Jos ilmoittautumisjärjestelmästä on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: Timo Haikarainen , timo.haikarainen [ät] th-valmennus.com tai 0400-472 853.