Athletica


Ilmoittautumisjärjestelmä, Athletica

Parempi Liikkuja -koulutus Jyväskylässä 21. ja 22.5.2016:


SIIRRY TÄSTÄ PÄIVITETYLLE ILMOITTAUTUMISSIVULLE: http://www.parkourakatemia.fi/kurssi_ilmoittautuminen?kaupunki=athletica

Sama koulutus järjestetään kahtena päivänä peräkkäin identtisellä sisällöllä. Voit ilmoittautuessasi valita kumpaan päivään haluat ilmoittautua. Koulutukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuksen hinta on 229 euroa+ALV/hlö(verollinen hinta 283,96 euroa/hlö). Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, mutta paikan voi itse vapaasti myydä tai luovuttaa eteenpäin. Saat vahvistusviestin ilmoittautumisestasi sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen. Viesti sisältää myös maksutiedot viitteineen ja tilinumeroineen. Siitä löytyy esimerkiksi ALV-erittely ja sen voi printata tositteeksi, jos sellaista tarvitsee.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse tarkat ohjeet koulutuspaikan ja luentotilojen sijainnista, kulkuyhteyksistä ym. viimeistään viikkoa ennen koulutusta. Koulutus pidetään Jyväskylässä Luovan liikunnan keskus Pasilassa osoitteessa Ahjokatu 8. Voit ilmoittautua koulutukseen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Täytäthän ilmoittautuessasi kaikki kentät huolellisesti.
Ilmoittautumislomake:
Valitse pudotusvalikosta kurssi, johon haluat ilmoittautua:


Ennen kuin ilmoittaudut mukaan, luethan toimitusehdot: ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksuja palauteta, mutta paikan voi itse vapaasti myydä tai luovuttaa eteenpäin.
Kyllä, ymmärrän ja hyväksyn toimitusehdot


Siirry tarkastamaan ilmoittamat tietosi klikkaamalla alla olevaa painiketta. Tarkistuksen jälkeen voit ilmoittautua kurssille.


Jos ilmoittautumisjärjestelmästä on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä: athletica@dash.fi tai puhelimen välityksellä: 044 9748426.